Otroški vozički

Posted on

Pomemben  del opreme, ter tudi kar velika investicija, je otroški voziček. Obstaja toliko vrst, znamk, modelov, da se lahko kaj hitro preobremenimo z informacijami.

Načeloma mora otroški voziček prinesti določeno ugodje tako otroku, kot tudi staršem. Za otroka je pomembno predvsem udobje in vsestranskost, kar ponujajo različni dodatki (prevleka proti dežju, senčnik itd.). Za starš epa je pomembno, kako boste lahko ravnali s tem vozičkom. Bolj kot je funkcionalen, lažje je z njim upravljati.

Na primer, voziček, ki se ga da hitro zložiti je zelo primeren za starše, ki so mobilni. Verjemite mi, hočete voziček, ki ga lahko hitro zložite in sestavite, ne pa takega, ki vam vzame veliko časa ali dosti dela.

otroški-voziček

Tudi teža in sama velikost sta pomembni, saj je potrebno voziček včasih vzdigniti, ali pa pospraviti.

Zelo pomemben del otroškega vozička, ki ga dostikrat starši spregledajo pa so kolesa. Ne samo število koles, temveč tudi velikost in robustnost koles. Voziček z majhnimi kolesi je primeren za mestno rabo, večja kolesa pa omogočajo tudi vožnjo po razgibanem terenu.

Ko izbirate otroški voziček, imejte v misli tudi materiale. Poceni plastika in slabi kovinski deli močno skrajšajo življenjsko dobo otroškega vozička. Voziček lahko brez problema spravi čez več otrok, seveda če je zadosti kvaliteten.

otroški-voziček-4-kolesa

Če pa vam je kvaliteta predraga, pa lahko uberete tudi srednjo pot in si omislite rabljen otroški voziček. Tu je seveda potreben resen pregled pred nakupom, saj cene vseeno niso nizke. Preglejte predvsem gume, poškodbe in gibljive dele, ter prevleke. Vse od naštetega se kaj hitro pokvari, obrabi in poškoduje.

Otroški vozički so zanimiv in uporaben kos opreme, ki ga ima vsak starš. Omogočil vam bo dosti večjo mobilnost, saj so sprehodi z otrokom odl

Objave iz iste kategorije:

    Brez objav