Kocke Hubelino otrokom omogočajo veliko kreativnost

Posted on

Za razvoj vašega otroka je izjemno pomembno tudi to, kakšne vrste igrač mu ponujate. Na trgu so vam na voljo številne vrste igrač, a nekatere med njimi nimajo prav velikega smisla in niti ne učinka. Zlasti za to je še toliko važneje, da ste pri izbiri nekoliko bolj zahtevni. 

Kocke Hubelino so odlična rešitev, če želite še povečati otrokovo kreativnost. Gre za posebno vrsto kock, iz katerih vaš malček lahko sam sestavi steze za kroglice oziroma frnikule.

Zlaganje Hubelino kock v zavite steze 

Hubelino kocke omogočajo zlaganje kock v zavite drče oziroma steze najrazličnejših oblik. Za temelj igre malček lahko uporabi kar Lego kocke. Zlaganje kock mu omogoča izjemno veliko kreativnosti, kar je za njegov razvoj na sploh ključnega pomena. 

Kocke Hubelino za urjenje v fini motoriki.
Kocke Hubelino spodbujajo otrokovo kreativnost

Otrok bo pri sestavljanju in zlaganju Hubelino kock učinkovito razvijal prostorsko zaznavo. Igra ga bo spodbujala k logičnemu razmišljanju, načrtovanju in ne nazadnje k opazovanju povsem preprostih in vsakodnevnih fizikalnih značilnosti. Na ta način bo pričel tudi samostojno analitično razmišljati. Poleg miselnih procesov pa kocke Hubelino odlično poskrbijo še za fizično akcijo in ne nazadnje za urjenje v fini motoriki. 

Kocke iz visoko kakovostne plastike 

Kocke Hubelino so izdelane iz visoko kakovostne ABS plastike. To je pri izbiri igrač za otroke ključnega pomena. Vsaka igrača mora namreč biti narejena iz popolnoma varnih materialov. Sicer pa se kocke ponašajo še z drugimi prednostmi.

Video: Hubelino Marble Race 2018

Kocke so primerljive na primer s kakovostjo Lego kock. Ključna prednost kock je tudi ta, da se popolnoma ujamejo z Lego Duplo kockami in še drugimi vrstami kock na trgu. Kocke so prijazne ne samo do ljudi, temveč tudi do okolja. Pobarvane so namreč z naravnimi jedilnimi barvami. 

Vsebina kock Hubelino 

Hubelino kocke v paketu vključujejo 5 zavojev 180 stopinj, 4 90-stopinjske zavoje, 5 klančin, 5 startov in 5 stopov, 5 ravnih in kratkih stez, 3 ravne in dolge steze ter 3 kroglice. 

Kocke Hubelino so vam na voljo v vseh dobro založenih specializiranih prodajalnah z igračami. Naročite pa jih lahko tudi v spletni trgovini pchelica.com. Na istem mestu lahko izbirate še med drugimi izjemno kakovostnimi in koristnimi igračami za vaše malčke.

Lesene igrače so lahko razne družabne igre in igrače namenjene širšemu krogu otrok. V času predšolske in šolske vzgoje pa so na voljo tudi didaktične lesene igrače. Več o tem pa si preberite s klikom na povezavo.

Preberite si še članek o prehranskih dodatkih za povečanje plodnosti.

Objave iz iste kategorije: